Jojmene, zimsko spanje pri prenovi strani se je zavleklo. Začelo se je pravzaprav že pred zimo, saj je podoba spletne strani kar nekaj časa ostajala ista, sem ter tja sem dodal le kakega pasjega junaka, ostala vsebina in predvsem dizajn pa sta stagnirala. Dandanes je pač tako, da ob obisku spletne strani radi vidimo kako spremembo, sicer obisk le-te odrinemo v zaprašeni del možganov, sčasoma pa povsem utone v pozabo. Fotografije so ves ta čas nastajale, podob zimske idile ne gre pričakovati, saj je zima – tako kot že nekaj zadnjih let – tudi letos odpadla, nekaj več novosti pa je nastalo na področju studijske fotografije. Na prostoru pred platnom so vragolije najprej počeli štirinožni kosmatinci, ki so se za briket ali dva za kako sekundo le umirili, kasneje sem na isto mesto povabil tudi družinice ali posameznike, včasih pa celo samega sebe in se tako preizkusil v nekoliko zahtevnejših selfijih. Da ne bi v studio pristopical tudi zloglasni koronavirus, sem tako poleg moje Janje ostal edini možni portretiranec, zagotovo pa kasneje pridete na vrsto tudi ostali. Res je, prepoznali ste skrito reklamo za studijsko portretiranje, ki ga bomo kot odgovorni državljani seveda realizirali v boljših časih, neobvezujoča prijava pa je dobrodošla že v aprilu, saj s tem prihranite za limonado in sladoled. Takisto velja tudi za fotografiranje zunaj, upajmo le, da nas korona ne prikrajša za čudovite pomladanske popoldneve s toplo svetlobo.

Bržkone ste opazili, da je prenovljena tudi celotna podoba strani, ki je zdaj nekoliko pisana ter z vsemi glavnimi rubrikami na vstopni strani tudi bolj v koraku s časom. 

Kot rečeno – upam, da se kajkmalu zagledamo tu ali tam, do takrat pa ostanite zdravi in v formi, da ne boste na fotografijah videti bolj okrogli, kot bi si to želeli :). 

error: © by Jurij Bizjak